Autorizare ISU – Ordinul Carmelitanilor Desculți

Autorizare ISU

Complexul Monahal de la Snagov, lăcaș al Ordinului Carmelitanilor Desculți, reflectă un echilibru unic între arhitectura tradițională românească și funcționalitatea modernă, fiind adaptat nevoilor contemporane. Acesta găzduiește o aripă destinată ospitalității, care include spații de cazare pentru 120 de persoane, o capelă pentru 30-40 de persoane, o sală de conferințe pentru 180 de locuri, o sală de mese și o bucătărie complet echipată. Toate aceste facilități sunt integrate într-un corp de clădiri conectat la mănăstire, dar care funcționează independent.

În demersul nostru de a soluționa problemele existente și de a obține avizul și autorizația PSI, ne-am confruntat cu o provocare comună: cum să punem pe primul loc interesul beneficiarului. În loc să optăm pentru soluția comodă, dar costisitoare, de autorizare a întregului complex, am ales o abordare inteligentă, disociind lăcașul de cult de anexele sale. Această soluție nu doar că a implicat o cunoaștere aprofundată a legislației, dar a demonstrat angajamentul nostru de a oferi soluții optime și personalizate fiecărui proiect.

Unul dintre principiile noastre fundamentale este de a găsi cele mai eficiente soluții, adaptate nevoilor fiecărui client.

*5000
proiecte (aproape)

Explorează alte proiecte de succes